Bemutatkozás

A jog emberi oldala

 

 Anita a magyar és nemzetközi családok megbízható családjogi szakértője. A magas színvonalú jogi tanácsadást empátiával, valódi figyelemmel és tisztánlátással ötvözi.

 

 

 

content img

 

 

Szakmai háttér. 

Anita 2002-ben szerezte diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen, 3 évvel később szakvizsgázott, és Európai Uniós szakjogász képzést szerzett. Kezdetben jogtanácsosként dolgozott nagyvállalatoknál, és tapasztalatot szerzett a közigazgatásban is. Saját ügyvédi irodáját 2010-ben alapította, és munkáját a nemzetközi magánjog felé irányította, családjogi szakterülettel.


Anita mára tehát már 14 éve praktizál Budapesten, hazai és határokon átnyúló családjogi ügyekre fókuszálva. 2013-ban mediátori képesítést szerzett, azóta az Igazságügyi Minisztérium névjegyzékébe felvett közvetítő. 2023-ban elvégezte az Academy of European Law (ERA) által szervezett, határokon átnyúló családi ügyekben való mediációra irányuló képzését is.  

Magyar és angol nyelven dolgozik, és folyamatosan képzi magát a nemzetközi magánjog, illetve a jog és a pszichológia találkozása területén.

Anita tagja a neves International Academy of Family Law (IAFL) szakmai szervezetnek, mely 1986 óta működik, és olyan családjogászokat tömörít, akiket kollégáik saját országuk legtapasztaltabb és legképzettebb családjogi szakembereiként ismernek el. 

Anita a magyar oldal szerkesztőjeként részt vesz a Careful Child Relocation csapat munkájában (https://carefulchildrelocation.com) és támogatója az Európai Jogi Akadémiának (ERA)  

 

Foglaljon időpontot konzultációra: +36309897662

 

 

Foglaljon időpontot konzultációra.

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, emailben vagy skype-on. 

KAPCSOLATFELVÉTEL