Excellence
is a
choice

Excellence
is a
choice

A kiválóság

egy választás 

Biztos
szaktudás

A polgári jog területén biztos, naprakész tudással rendelkezem, és folyamatosan továbbképzem magam. Társasági jogi, családjogi, munkajogi, és ingatlan ügyei a legjobb kezekben vannak nálam. 

Személyre szóló megoldások 

Tudom, hogy Önnek olyan szakember kell, aki odafigyel Önre és a jogi problémájára. Nálam az ügyfélkapcsolat bizalmon és tiszteleten alapul, ügyében a legoptimálisabb megoldást keressük.  

Jogi ügyek határok nélkül

Nemzetközi vonatkozású ügyekben is képviselem Önt, külföldi ügyfeleim részére angol nyelven nyújtok jogi szolgáltatásokat, határon túl élő magyarok részére is válaszolok minden megkeresésre.

Miben segíthetek Önnek?

Válassza ki az alábbi menüben, hogy milyen jogi problémára keres megoldást!

2024. február 7.

A gyermek véleménye - akár rajzban, videóüzenetben

2024 január, egy budapesti bírósághoz az alábbi levél érkezik: Kedves Bírónő, szerintünk így rendben lesz minden. Küldjük szeretettel a képet Zsófiról. 

MEGNÉZEM »

2024. február 1.

Hágai Egyezmény 13. cikk

A Kúria rámutatott: amikor egy szülő a Hágai Egyezmény 13. cikkére hivatkozik, a kivételes körülményeknek a gyermekre kell vonatkozniuk, nem a szülőre. Nem a jogellenes elvitelt gyakorló szülő, hanem a gyermek sajátos körülményei indokolhatják a visszavitel elrendelésének kivételes megtagadását. 

MEGNÉZEM »

2021. november 10.

Cégutódlási kérdések

A film, amit ajánlok, első ránézésre egy szerelmi történet, de valójában a generációs vagyontranszfer, a cégutódlás kérdése követhető benne nyomon, ezért használom példának.  

MEGNÉZEM »

Foglaljon időpontot konzultációra.

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, emailben vagy skype-on. 

KAPCSOLATFELVÉTEL