Excellence
is a
choice

Excellence
is a
choice

A kiválóság

egy választás 

Biztos
szaktudás

A polgári jog területén biztos, naprakész tudással rendelkezem, és folyamatosan továbbképzem magam. Társasági jogi, családjogi, munkajogi, és ingatlan ügyei a legjobb kezekben vannak nálam. 

Személyre szóló megoldások 

Tudom, hogy Önnek olyan szakember kell, aki odafigyel Önre és a jogi problémájára. Nálam az ügyfélkapcsolat bizalmon és tiszteleten alapul, ügyében a legoptimálisabb megoldást keressük.  

Jogi ügyek határok nélkül

Nemzetközi vonatkozású ügyekben is képviselem Önt, külföldi ügyfeleim részére angol nyelven nyújtok jogi szolgáltatásokat, határon túl élő magyarok részére is válaszolok minden megkeresésre.

Miben segíthetek Önnek?

Válassza ki az alábbi menüben, hogy milyen jogi problémára keres megoldást!

2021. november 10.

Cégutódlási kérdések

A film, amit ajánlok, első ránézésre egy szerelmi történet, de valójában a generációs vagyontranszfer, a cégutódlás kérdése követhető benne nyomon, ezért használom példának.  

MEGNÉZEM »

2021. augusztus 11.

Haláleset a családban

Senki sem gondol szívesen a saját, vagy hozzátartozója halálára, mégis jó, ha tisztában vagyunk az alapvető öröklési jogi szabályokkal. Egy érzelmileg amúgy is nehéz helyzetben legalább a pénzügyek ne okozzanak további gondot.

MEGNÉZEM »

2020. augusztus 25.

Magyar párok külföldön

A határokon átívelő családi viszonyok esetén fontos a tudatos tervezés, és ha tehetjük, válasszuk meg az alkalmazandó jogot, elkerülendő a későbbi meglepetéseket. 

MEGNÉZEM »

Foglaljon időpontot konzultációra.

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, emailben vagy skype-on. 

KAPCSOLATFELVÉTEL