Időpont egyeztetés

+36 30 98 97 662

Ha írásban szeretne
konzultációs időpontot kérni,
vagy kérdést tenne fel,
ide kattintva megteheti.

Kapcsolatfelvétel kapcsolat nyil

Jogi szolgáltatásaimról: 

 

  

- SZAKMAISÁG 

Ügyvédként elsősorban a polgári jog területére specializálódtam, e területen biztos, naprakész tudással rendelkezem, és folyamatosan továbbképzem magam. Megbízásokat elsősorban a társasági/kereskedelmi jog területén, valamint családjogi ügyekben, munkajogi és ingatlanjogi ügyekben vállalok. 

 

- TELJESKÖRŰ JOGI SZOLGÁLTATÁSOK ANGOL NYELVEN

Külföldi ügyfeleim részére, nemzetközi vonatkozású ügyekben angol nyelven nyújtok jogi szolgáltatást.

 

- KOMPLEX, SZEMÉLYRE SZÓLÓ MEGOLDÁSOK

Mindig az egész embert nézem, akinek ügyével, problémájával szembesülök. Vallom, hogy fontos, hogy ügyfeleim mindig személyes figyelmet kapjanak. Családjogi ügyekben ez nélkülözhetetlen, mint ahogy a megoldás-orientált és empatikus hozzáállás is.

Amikor céges képviseletet vállalok, ügyfeleimet nem csupán egy adott probléma megoldásához segítem hozzá, hanem a társaság teljes jogi folyamatainak komplex menedzselését is biztosítom. Ehhez igyekszem szoros, jó kapcsolatot kialakítani a vezetőséggel, és fontos számomra, hogy alaposan megismerjem a céges célkitűzéseket, a társaság filozófiáját. Személyre szabott, nem sablonos, egyedi megoldásokat ajánlok. 

 

 

Referenciák, avagy ilyen velem dolgozni.....

 

A Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének a kamarai tagok interneten való hirdetése tárgyában kiadott állásfoglalása szerint a weboldalon nem tüntethető fel megbízóim neve, még akkor sem, ha ők ehhez előzetesen, írásban hozzájárultak.

Sajnos ügyfeleim rólam szóló nyilatkozatait sem jeleníthetem meg szabadon, referencia listámat csak személyes tárgyalások alkalmával mutathatom be.

Amennyiben érdeklődik munkám iránt, úgy bemutatkozó anyagomat, vagy az Ön ügyére szabott konkrét ajánlatomat, és mindezek mellé ügyfeleim személyes ajánlásait szívesen bemutatom Önnek.

  

Kapcsolatfelvétel >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?

Ha írásban szeretne konzultációs időpontot kérni, vagy kérdést tenne fel, ide kattintva megteheti.

Kapcsolatfelvétel kapcsolat nyil